Британська Virgin Media O2 продала GLIL частку у мобільних вежах за $437 млн

Британська компанія Virgin Media O2 у вівторок заявила, що продала 16,67% акцій свого спільного підприємства з виробництва мобільних вишок Cornerstone компанії GLIL Infrastructure, партнерству британських пенсійних фондів.

VM O2, спільна власність Telefonica та Liberty Global, заявила, що ця вартість у 18,7 разів перевищує скоригований основний прибуток Cornerstone за рік, що закінчився у березні 2023 року.

Компанія мобільного та широкосмугового зв’язку збереже за собою 33,33% акцій Cornerstone, найбільшої британської компанії зі спільного використання вишок, що наполовину належить Vodafone через її дочірню компанію Vantage Towers.

Генеральний директор VM O2 Лутц Шулер заявив, що продаж міноритарної частки Cornerstone був логічним кроком, який частково монетизував інфраструктуру її вишок, зберігаючи при цьому операційний і стратегічний спільний контроль.

Інвестиційний директор GLIL Саймон Деві заявив, що ця частка добре вписується в портфель високоякісних основних інфраструктурних активів.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *