General Atlantic купує контрольний пакет акцій данської мережі соко-барів та кав’ярень Joe & the Juice

General Atlantic досягла угоди про придбання контролю над Joe & the Juice, великою мережею закладів, що продає смузі та сендвічі.

Американська група прямих інвестицій, яка є міноритарним акціонером, погодилася купити частку, що належить шведській фірмі Valedo Partners, яка виходить зі своїх інвестицій, йдеться в заяві General Atlantic у понеділок. Фінансові подробиці не розголошуються.

Частка General Atlantic збільшиться з 30% до 80% та до 90%.

General Atlantic хоче подвоїти обсяг цифрових операцій Joe & the Juice, які зараз становлять близько 30% світових продажів, але мають потенціал збільшення як мінімум до 50%, сказав Ендрю Кроуфорд, глобальний керівник відділу споживачів General Atlantic.

Компанія Joe & the Juice, заснована Каспаром Бассе, колишнім співробітником рекламної агенції, натхненним на відкриття власного кафе та фреш-бару такими популярними мережами, як Starbucks, відкрила свій перший магазин у 2002 році в Копенгагені. Valedo інвестував у бізнес у 2013 році, перш ніж через три роки до нього приєдналася General Atlantic.

Joe & the Juice продає свіжоприготовлені органічні соки, коктейлі, сендвічі та каву приблизно у 360 магазинах по всьому світу. Згідно з заявою, зробленою у понеділок, General Atlantic планує допомогти розширити міжнародну присутність компанії.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *