General Mills продає північноамериканський йогуртовий бізнес за $2 млрд

Компанія General Mills продасть свої операції у США та Канаді французьким молочним компаніям Groupe Lactalis та Sodiaal відповідно.

General Mills продала європейське виробництво Yoplait компанії Sodiaal у 2021 році в обмін на канадський бізнес та нижчі ставки роялті для брендів Yoplait та Liberte у США та Канаді. Тільки роздрібний йогуртовий бізнес компанії в США приніс $1,4 млрд продажів за 12 місяців до 19 травня.

«Ефективно керуючи нашим портфелем і зосередившись на наших глобальних платформах та місцевих брендах дорогоцінного каміння, які мають сильніші перспективи зростання та привабливішу маржу, ми зможемо забезпечити акціонерам найвищу прибутковість у довгостроковій перспективі», — заявив голова і головний виконавчий директор General Mills Джефф Хармен.

Акції General Mills зросли приблизно на 12% цього року, внаслідок чого ринкова вартість виробника продуктів харчування становила $40,7 млрд.

Очікується, що угоди будуть закриті у 2025 році. JPMorgan Chase & Co. була ексклюзивним фінансовим консультантом General Mills.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *