Інвесткомпанія Advent купила контрольний пакет австралійського модного бренду Zimmermann вартістю $1 млрд

Приватна інвестиційна компанія Advent International придбала контрольний пакет акцій Zimmermann у сім’ї засновників та італійської Style Capital у рамках угоди, яка, за словами джерел, оцінює австралійський модний бренд більш ніж $1 млрд.

Хоча фінансові умови не розголошуються, дві людини, знайомі з цим питанням, сказали, що угода оцінила бренд приблизно в 14 разів більше за його основний прибуток, тобто приблизно в $1,15 млрд.

Zimmermann має виторг близько $260 млн.

Інвестиції Advent дозволять Zimmermann прискорити експансію за кордон, у тому числі Азію та Близький Схід, і розширити свою дистриб’юторську мережу, включаючи цифрову пропозицію.

Style Capital – італійська приватна інвестиційна компанія, що спеціалізується на розкішних брендах і володіє такими марками, як Twin-Set, Sundek та Golden Goose.

Заснований у Сіднеї в 1991 році сестрами Нікі та Симоною Циммерманн, бренд Zimmermann за останні три десятиліття виріс і завоював міжнародне визнання завдяки своїм розкішним купальникам та вишуканим квітковим принтам, що нагадують натюрморти.

Окрім продажу свого одягу через провідних світових рітейлерів класу люкс, Zimmermann керує мережею з 58 власних магазинів в Австралії, США, Великій Британії, Європі та Китаї.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *