Консалтингова компанія Cowlant купує постачальника інженерних послуг Belcan за $1,3 млрд

Belcan надає критично важливі послуги цифрового інжинірингу для давньої клієнтської бази у комерційній аерокосмічній, оборонній, космічній, морській та промисловій галузях, насамперед у Північній Америці та Великій Британії.

Це придбання значно розширить можливості Counceant у сфері ER&D, спираючись на лідерство компанії в галузі Інтернету речей (IoT) та цифрової інженерії.

Об’єднання з Belcan також збільшить масштаби і дозволить Counceant зайняти лідируючі позиції в аерокосмічній та оборонній промисловості (A&D) з першокласною клієнтською базою, глибоким досвідом у предметній галузі та значними технологічними можливостями з більш ніж 6500 інженерами та технічними консультантами.

Counceant очікує, що угода значно розширить її доступ до ринку послуг ER&D вартістю близько $190 млрд, який, як очікується, зростатиме із середньорічним темпом понад 10% до 2026 року, доповнюючи існуючі галузі практики IoT та цифрового інжинірингу.

Очікується, що угоду буде завершено у кварталі, що закінчується 30 вересня 2024 року, за умови отримання необхідних дозволів регулюючих органів та інших умов закриття.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *