Nissan інвестує $575 млн у свій завод у Бразилії

Японський автовиробник раніше планував інвестувати 1,3 млрд реалів, цю цифру було оголошено у квітні 2022 року. Тепер він додає ще 1,5 млрд реалів у період із 2023 по 2025 рік.

Макото Учіда, генеральний директор Nissan, перебував у Бразиліа в понеділок, щоб представити план видатків президенту Луїсу Інасіо Лула да Сілва. В даний час Nissan експортує Kicks, єдиний продукт, виготовлений у Бразилії, у вісім країн Латинської Америки. Інвестиції в завод є частиною плану з впровадження оновленого Kicks, а також ще одного позашляховика на заводі, розташованому в місті Резенде, Ріо-де-Жанейро.

“Nissan присутній в країні вже 23 роки і вважає, що існує велика можливість зростання автомобільного ринку в Бразилії в цілому”, – сказав Учіда журналістам у Бразиліа.

За словами Учіди, мета полягає в тому, щоб один із нових позашляховиків був експортований як мінімум у 20 країн регіону. Це відкриває можливість того, що завод у Ресенді, який зараз працює у дві зміни, може відкрити третю виробничу зміну приблизно у 2027 році.

Інвестиції мають більш ніж подвоїти частку автовиробника на ринку Бразилії до 7% із нинішніх 3,4% у 2026 році.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *