Sycamore придбає компанію FAS, що належить рітейлеру одягу Chico’s, майже за $1 млрд

Компанія FAS, що належить рітейлеру одягу Chico’s, уклала остаточну угоду з Sycamore Partners про придбання майже за $1 млрд за готівку. Компанія стане приватною, і її акції більше не котируватимуться на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Solomon Partners LP виступає фінансовим консультантом фірми, а Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP виступає як юридичний консультант. Компанія Kirkland & Ellis LLP працює юридичним консультантом компанії Sycamore Partners.

Sycamore, як відомо, робить ставку на інвестиції в роздрібну та споживчу сферу та має частку в операторі універмагів Belk, роздрібному магазині знижок Dollar Express, а також у торговому центрі та спеціалізованому інтернет-магазині Hot Topic.

Sycamore Partners зі штаб-квартирою в Нью-Йорку – це приватна інвестиційна компанія з сукупним виділеним капіталом близько $10 млрд, що спеціалізується на споживчих, дистриб’юторських та роздрібних інвестиціях.

Станом на 29 липня 2023 року FAS Chico’s управляла 1258 магазинами у США у 46 штатах загальною площею близько 3 млн кв. футів і продавала товари через 58 міжнародних франчайзингових магазинів у Мексиці, а також два франчайзингові магазини у внутрішніх аеропортах.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *