Трейдерська платформа Tradeweb купує інвесткомпанію ICD за $785 млн

Платформа для торгівлі ставками та кредитами Tradeweb Markets придбає інвестиційну технологічну компанію Institutional Cash Distributors (ICD) за $785 млн, прагнучи підвищити свою привабливість для професіоналів корпоративного казначейства.

За останні кілька років у торговельній та брокерській галузі спостерігалася хвиля активності щодо укладання угод, оскільки компанії прагнуть вийти за рамки своїх основних пропозицій.

ICD, заснована у 2003 році, дозволяє корпоративним казначейським командам інвестувати у фонди грошового ринку та інші короткострокові інвестиційні продукти. У його клієнтську базу входять майже 17% компаній, що входять до індексу S&P 100.

Компанія також забезпечує торгівлю, аналіз та дослідження для інвестицій та має рівень утримання клієнтів 99%.

“Ця угода відповідає заяві керівництва про те, що потрібно бути сміливішими в злиттях і поглинаннях, і доповнює сильне органічне зростання компанії”, – пишуть аналітики Jefferies, відзначаючи, що ринок, що обслуговує корпоративне казначейство, “швидко зростає”.

Tradeweb повідомила, що угода, яка, як очікується, буде закрита у другій половині 2024 року, буде профінансована за рахунок готівки.

Акції Tradeweb упали на 0,4%. Цього року вони додали 12,7% станом на момент закриття минулого тижня.

Крім ставок та кредитів, компанія також дозволяє торгувати акціями та грошовими ринками. До його клієнтів входять управляючі активами, хедж-фонди, фінансові установи та роздрібні клієнти.

Tradeweb — одна з небагатьох електронних торгових платформ на ринку облігацій, яка повільніше запроваджує цифрові технології порівняно із фондовим ринком.

Джерело: reuters

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *