Виробник спорттоварів Arc’teryx Maker Amer залучив $1,37 млрд під час IPO

Amer Sports Inc. залучила близько $1,37 млрд у ході первинного публічного розміщення акцій у США за ціною, нижчою від ринкового діапазону в ході другого великого IPO за тиждень, але не досягла своєї мети.

Три члени консорціуму, який придбав компанію в 2019 році, погодилися купити 21 млн додаткових акцій за ціною IPO на додаток до своїх попередніх зобов’язань, повідомили джерела, знайомі з цим питанням.

Amer продала 100 млн акцій за ціною від $16 до $18. За ціною $13 за акцію ринкова вартість компанії становить близько $6,3 млрд, згідно з її документами, поданими до Комісії з цінних паперів і бірж США, і це найбільше IPO з часу лістингу Birkenstock Holding Plc на суму $1,48 млрд у вересні.

Amer Sports підтримується найбільшим китайським виробником спортивного одягу Anta Sports Products Ltd. Йому належать такі бренди, як бейсбольні біти Louisville Slugger, спорядження для активного відпочинку Arc’teryx та зимове спорядження Atomic.

Консорціум під керівництвом Anta придбав Amer Sports приблизно за $5,2 млн у 2019 році в рамках зусиль забезпечення високоякісним спортивним обладнанням все більш багатого середнього класу Китаю.

Джерело: Bloomberg

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *