Один з будинкiв соцiального у Львовi житла стане молодiжним

Один з будинкiв соцiального у Львовi житла стане молодiжним

Солiст українського гурту “Антитiла”, речник Молодiжної Ради при Президентовi України та амбасадор Львова як Молодiжної столицi Європи 2025 Тарас Тополя вiдвiдав будiвництво восьми будинкiв соцiального житла для внутрiшньо перемiщених осiб, якi зараз зводять на вул. Миколайчука у Львовi. Один з будинкiв буде молодiжним.

Тарас Тополя спiльно з Радою з молодiжних питань при Президентовi України, командою мережi “ТВОРИ!” та першим заступником мiського голови Андрiєм Москаленком вiдвiдав будiвництво соцiального житла для внутрiшньо перемiщених українцiв, якi перебувають на лiкуваннi в реабiлiтацiйному центрi Unbroken.
Команда ознайомилась з першим будинком соцiального житла, який звели цьогорiч. Будiвництво житла розпочалось у листопадi 2023 р. на вул. Миколайчука. Там будуть проживати пораненi українцi, вiдтак кiмнати облаштованi вiдповiдно до усiх вимог для успiшної реабiлiтацiї постраждалих.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, проєкт будiвництва соцiального житла реалiзується Львiвською мiською радою за фiнансування European Union in Ukraine та за пiдтримки НЕФКО. Європейська комiсiя видiлила на це 19,5 млн. євро грантових коштiв.
На сьогоднiшнiй день, завершується зведення першого будинку, всi роботи повиннi закiнчити до кiнця осенi. Одразу пiсля здачi в експлуатацiю у будiвлю будуть поселенi першi мешканцi. До того ж, владою мiста було повiдомлено, що вже розпочато будiвництво семи наступних будинкiв.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *