Агентство вiдновлення отримає експертну допомогу вiд глобальної iнжинiрингової компанiї

Агентство вiдновлення отримає експертну допомогу вiд глобальної iнжинiрингової компанiї

Технiчний нагляд та iнженернi консультацiї для найбiльш складних та соцiально важливих проектiв вiдновлення – таку допомогу Агентству вiдновлення надасть глобальна iнжинiрингова компанiя Miyamoto International. Меморандум про спiвпрацю пiдписали голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм та керiвник Miyamoto International Кiт Мiамото.

Меморандум, зокрема, передбачає залучення незалежних iнженерiв технiчного нагляду та iнженерiв-консультантiв.
Пiд час зустрiчi також обговорили питання фiнансування для технiчного аудиту та додатковi ресурси для цього.
Компанiя Miyamoto International спецiалiзується на вiдновленнi країн, що постраждали вiд стихiйних лих та катастроф. Її головний профiль – iнжинiринг. Фахiвцi оцiнюють руйнування та обсяг робiт, плани для будiвельних робiт та дають експертизу для вiдновлення.
“Ми багато уваги придiляємо мiжнароднiй експертизi наших проєктiв. Це важливо для прозорого, вiдкритого i, що важливо, якiсного вiдновлення. Спiвпраця з Miyamoto International – це цiнний досвiд для Агентства вiдновлення”, – сказав Мустафа Найєм.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Miyamoto International 20 рокiв займається вiдновленням зруйнованого житла. Зараз вона має офiцiйнi представництва у 25 країнах свiту.
В Українi компанiя розпочала роботу ще у вереснi 2022 р., наразi працює над вiдбудовою тисяч будiвель у наступних областях: Чернiгiвськiй, Сумськiй, Полтавськiй, Харкiвськiй, Київськiй та Днiпропетровськiй.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *