Цього року в Бучi вiдновлять багатоповерхiвку

Цього року в Бучi вiдновлять багатоповерхiвку

Продовжується вiдбудова двох житлових будинкiв у Бучi, пошкоджених росiйськими вiйськами у 2022 р. Роботи ведуться за адресами: Яблунська, 17, та Бориса Гмирi, 17/6.

Дев’ятиповерхiвку на Яблунськiй росiяни понiвечили снарядами та великокалiберними кулями. В будiвлi пiдсилили металевими конструкцiями несучi стiни на сьомому-дев’ятому поверхах другого та третього пiд’їзду. Змонтували мiжкiмнатнi перестiнки в зруйнованих квартирах. Утеплили пiдлоги першого поверху з пiдвалу та влаштували вiконнi конструкцiї. Засклили балкони та продовжується їх зовнiшнє утеплення. Також влаштували монолiтнi плити за завершуються фасаднi роботи.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у мiсцях загального користування вкладають плитку та фарбують поверхнi. У другiй та третiй секцiях будинку вiдновлюють огородження сходових маршiв. Крiм того, продовжують прокладати електричнi кабелi та вiдновлювати парапетнi плити покрiвлi четвертої секцiї.
Завершать капiтальний ремонт для мешканцiв 144 квартир багатоповерхiвки вже цього року.
Вiдновлення на вулицi Бориса Гмирi, 17/6, сконцентрованi на п’ятiй секцiї будiвлi. Саме ця частина будинку постраждала вiд обстрiлiв найбiльше. Вже встановили вiкна, балконнi блоки та завершили їх склiння з першого по третiй поверх.
110 мешканцiв секцiї зможуть повернутися до вiдремонтованих осель пiсля завершення робiт. Вiдновлена секцiя будинку стане енергоефективною.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *