Держмолодьжитло вибере чергових отримувачiв пiльгових iпотечних кредитiв

Держмолодьжитло вибере чергових отримувачiв пiльгових iпотечних кредитiв

Вiдповiдно до умов затвердженого постановою Кабiнету мiнiстрiв України вiд 28 квiтня 2021 р. №451 порядку пiльгового iпотечного кредитування внутрiшньо перемiщених осiб за рахунок коштiв гранту, наданого урядом Нiмеччини через Кредитну установу для вiдбудови (KfW), 26 жовтня Держмолодьжитло здiйснить вiдбiр отримувачiв пiльгових iпотечних кредитiв внутрiшньо перемiщеним особам.

Заплановано вiдiбрати 130 отримувачiв кредиту iз числа зареєстрованих кандидатiв.
Як i на всiх попереднiх етапах, вiдбiр здiйснюватиметься методом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел iз застосуванням програмного забезпечення (сервiс RandomPicker.com), запропонованого iмплементацiйним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW i такого, що вiдповiдає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.
Для забезпечення контролю за вiдбором процедура вiдбудеться за участю представникiв Мiнреiнтеграцiї, iмплементацiйного консультанта i Держмолодьжитла.
Не пiзнiше наступного робочого дня пiсля проведення вiдбору регiональнi вiддiлення Держмолодьжитла повiдомлять переможцiв про необхiднiсть подання документiв, визначених Порядком.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, перелiк осiб, що отримають право на пiльговий iпотечний кредит, буде опублiковано на офiцiйному веб-сайтi Держмолодьжитла i сайтах його регiональних вiддiлень.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *