Фонд держмайна збирається продати три бази вiдпочинку

Фонд держмайна збирається продати три бази вiдпочинку

У 2024 р. команда Фонду держмайна виставить на приватизацiю бази вiдпочинку у Одеськiй та Волинськiй областях.  Про це повiдомляють на сторiнцi у соцмережi фонду.

База вiдпочинку “Ракета” розташована на Одещинi у селi Лиман. Загальна площа нерухомостi становить 599,5 кв. м, об’єкт розмiщений на земельнiй дiлянцi площею 0,0595 га. До складу активу входять: основний будинок площею 407,1 кв. м, тимчасовi будiвлi площами 30,1, 30,1 та 41,9 кв. м та iншi, повiдомляє Property Times.
База вiдпочинку “Фiнансист” знаходиться також у Одеськiй областi – у селищi мiського типу Затока, що розташоване на Будацькiй косi, мiж Днiстровським лиманом i Чорним морем. До складу вiдпочинкової бази входять 360,3 кв. м нерухомостi, зокрема: адмiнiстративно-побутовий корпус, будинки вiдпочинку, будiвля для обслуговування водонапiрної башнi, душова, майстерня, бетонне покриття та iншi. Всi активи розташованi на земельнiй дiлянцi загальною площею 0,199 га. Балансова вартiсть база вiдпочинку “Фiнансист” становить 1869111 грн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, база вiдпочинку на озерi Свiтязь знаходиться у Волинськiй областi у селищi мiського типу Шацьк, яке налiчує понад 30 озер навколо i є справньою туристичною перлиною Волинського Полiсся. До складу нерухомостi бази входять: спальний корпус, будинок-кухня, двоповерховi будинки, будинок-шпiль, санiтарний блок, будинок для вартових, санiтарний блок, будинки-бесiдки, лiтнi будиночки, альтанка, дорiжки, наземна електрична мережа примiщення охорони та iншi. Також серед майна активу є пристрiй для подачi води, артезiанська скважина, водонапiрна станцiя. Земельна дiлянка на якiй розташована база вiдпочинку становить 2167,6 кв. м. Балансова вартiсть активу – 4289514 грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *