Львiв починає земельнi аукцiони

Львiв починає земельнi аукцiони

9 та 23 сiчня у Львовi проведуть земельнi аукцiони. На продаж пропонують 3 земельних дiлянки: двi з них у Львовi, а одна – у Дублянах. У Львовi продають одну з найбiльших дiлянок – понад 5 га землi.

За даними департаменту мiстобудування Львiвської мiськради, на перших у цьому роцi електронних земельних аукцiонах, що вiдбудуться 9 та 23 сiчня, продаватимуть такi земельнi дiлянки:
– 9 сiчня продаватимуть земельну дiлянку площею 0,086 га на вулицi Нагiрнiй, бiля будинку 70. Це землi житлової та громадської забудови. Стартова цiна продажу – 1276823 грн.;
– 9 сiчня продаватимуть 0,5765 га пiд житлову та громадську забудову в Дублянах, на вулицi Червоної Калини, 6, 8. Початкова цiна – понад 5 млн. 161 тис. грн.;
– 23 сiчня на аукцiон виставляють понад 5 га на вулицi Пiвнiчнiй (проектованiй). Дiлянка розташована в розвинутому промисловому районi мiста, де вже успiшно працюють вiдомi українськi та закордоннi виробники. Тут є вся iнфраструктура та зручний заїзд. Територiя є дуже великою i розрахована на ведення потужного бiзнесу. Тож до неї вже приглядаються iнвестори з усiєї України. Стартуватимуть торги з великої суми – 43 млн. 301 тис. грн. без ПДВ.
Як повiдомили в управлiннi земельних ресурсiв, у цьому роцi мiсто планує продати близько 100 земельних дiлянок. З них уже традицiйно у межах Львова бiльшiсть дiлянок – пiд ведення бiзнесу. А в громадах прiоритет – продаж права оренди земельних дiлянок сiльськогосподарського призначення.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у 2023 р. на аукцiонах вдалося продати 9 земельних дiлянок на загальну суму понад 44 млн. грн. З них 4 земельнi дiлянки вперше продали в межах Львiвської мiської територiальної громади – на 7,3 млн. грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *