Литва не залишається осторонь вiдбудови України

Литва не залишається осторонь вiдбудови України

Литва пiдготує для України типовий проект школи за 0,5 млн. євро, а також видiлить 300 тис. євро на змiцнення адмiнiстративного потенцiалу Агентства з питань вiдновлення України. Цi два новi проекти з пiдтримки України були схваленi Кабiнетом мiнiстрiв на засiданнi 16 серпня.

Стандартний технiчний проект “Школа майбутнього в Українi” планується пiдготувати протягом 20 мiсяцiв, його попередня кошторисна вартiсть становить 0,5 млн. євро, повiдомляє LRT.
Iнший проект, що передбачає змiцнення адмiнiстративного потенцiалу Агентства з питань вiдновлення України, отримає грант у розмiрi 300 тис. євро. У протокольному рiшеннi уряду зазначено, що планована тривалiсть проекту становить дев’ять мiсяцiв.
На нарадi також було презентовано проекти, якi вже реалiзовано або якi завершуються: будiвництво мобiльного житлового мiстечка на 36 родин у Бородянцi та ремонт дитячого садка “Рута” в Iрпенi, вiдкриття якого заплановано на 24 серпня.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Литва також завершує ремонт лiцею в Бородянцi, який вiдкриється в жовтнi, i пiдготувала модель для модернiзацiї розподiльчої мережi оператора енергопостачання “Миколаївобленерго”.
Литва розпочала вiдновлювальнi роботи в Українi восени 2022 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *