Львiв продасть чотири дiлянки на аукцiонах

Львiв продасть чотири дiлянки на аукцiонах

Львiв проведе аукцiони з продажу чотирьох земельних дiлянок. За даними департаменту природних ресурсiв, будiвництва та розвитку громад, прийом пропозицiй уже стартував.

14 травня продаватимуть понад 5 га землi на вулицi Пiвнiчнiй (проєктована). Це землi промисловостi. Дiлянка розмiщена по сусiдству iз промзоною “Сигнiвка”. Має розвинену iнфраструктуру та зручний доїзд. Початкова цiна лоту – 43,301 млн. грн.
Ще три дiлянки управлiння земельних ресурсiв Львiвської мiської ради пiдготувало на аукцiон, який вiдбудеться 28 травня.
Уперше мiсто виставляє на електроннi торги дiлянку на вулицi Ковельськiй. 0,3134 га землi, що продають, призначено пiд розвиток промисловостi. Ця дiлянка розташована в Личакiвському районi мiста бiля вулицi Хмельницького та промислової зони – Пiвнiчний промвузол. Вулиця Ковельська та сумiжнi вулицi забудованi переважно спорудами промислового призначення. Найбiльше серед тутешнiх пiдприємств – картонно-паперова компанiя. Дiлянка має гарне транспортне сполучення, а саме виїзд з мiста на трасу до Києва та на трасу до Рави-Руської. Початкова цiна лоту – 3,961 млн. грн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, в управлiннi земельних ресурсiв розповiли, що перед тим, як виставляти цю дiлянку на торги, мiська рада спочатку розробила та затвердила детальний план територiї, основною метою якого було – реконструкцiя транспортної мережi, влаштування доїзду для забезпечення транспортної доступностi до усiх окремих пiдприємств в межах детального плану.
Також 28 травня продаватимуть 2,0532 га землi несiльськогосподарського призначення. Дiлянка розташована на вул. Данила Апостола у промзонi “Сигнiвка”. Це землi промисловостi. Початкова цiна продажу – 19,548 млн. грн.
Ще одну дiлянку, площею 0,1715 га, продають у Зарудцях на вул. I. Франка. Дiлянка призначена для будiвництва та обслуговування будiвель торгiвлi. Початкова цiна лоту – 600250 грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *