Львiв вiдмовив у будiвництвi офiсу та складу

Львiв вiдмовив у будiвництвi офiсу та складу

1 вересня виконавчий комiтет Львiвської мiськради вiдмовив у наданнi мiстобудiвних умов та обмежень на реконструкцiю будiвлi пiд офiси на вулицi Хлiбнiй, 1, у Львовi та на будiвництво складу в Малеховi.

Виконком вiдмовив обслуговуючому кооперативу “Житлово-будiвельний кооператив “Хлiбна-1″” у внесеннi змiн до мiстобудiвних умов та обмежень для проектування об’єкта будiвництва на реконструкцiю незавершеного об’єкта будiвництва на вулицi Хлiбнiй, 1, з розширенням за рахунок надбудови пiд офiсну будiвлю.
Як пояснили в управлiннi архiтектури та урбанiстики Львiвської мiськради, у цьому проектi перевищена висотнiсть, що не вiдповiдає мiстобудiвним умовам.
Iрина Маруняк, заступниця мiського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, зазначила, що питання необхiдно вивчити ретельнiше через особливiсть мереж, якi проходять у цьому мiсцi.
“Там є дiлянка “Теплоенерго”, i ця ситуацiя обтяжена нормативними документами, необхiдно це з’ясувати бiльш детально, тому я просила б це питання вiдкласти”, – додала Iрина Маруняк.
Також виконавчий комiтет Львiвської мiськради вiдмовив у будiвництвi складу з адмiнiстративно-побутовим корпусом на вул. Лесi Українки, 70, у селi Малехiв Львiвської мiської територiальної громади.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, в управлiннi архiтектури та урбанiстики Львiвської мiськради зазначили, що у цьому випадку також є часткова невiдповiднiсть мiстобудiвної документацiї.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *