Львiвського забудовника хочуть збанкрутувати

Львiвського забудовника хочуть збанкрутувати

Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд “Глорiон”, якому належить 10% львiвської будiвельної компанiї “Рубiкон Груп”, подав заяву до суду про банкрутство забудовника. Про це 28 серпня повiдомили на сторiнках будiвельно-iнвестицiйної компанiї “Рубiкон Груп” у Facebook i Telegram.

25 серпня АТ “Закритий недиверсифiкований венчурний корпоративний iнвестицiйний фонд “Глорiон””, як учасник та iнiцiюючий кредитор, подало заяву до Господарського суду Львiвської областi про банкрутство ТОВ “БIК Рубiкон Груп”. Свої дiї представники “Глорiону” пояснили “вiдсутнiстю домовленостей” iз новою дирекцiєю компанiї-забудовника щодо погашення ними боргiв та “вiдсутнiстю у дiях дирекцiї будь-який вчинкiв, що могли б свiдчити про нормальне здiйснення господарської дiяльностi товариства”, повiдомляє Property Times.
“Пiсля розгляду усiх поданих документiв судом буде призначено арбiтражного керуючого. Таке рiшення дозволить максимально убезпечити майно та активи “Рубiкон Груп””, – йдеться в повiдомленнi.
Зараз компанiя займається будiвництвом трьох житлових комплексiв: Rubicon city на вул. Кiльцевiй, 17, у Винниках, “Етно Дiм” на вул. Вулецькiй у Давидiвськiй ОТГ та Pictorial на вул. Володимира Великого, 2а. Кiлька мiсяцiв тому проблеми всерединi будiвельної компанiї стали публiчними. Колишнiй директор “Рубiкон Груп” Тарас Iваньо, який очолював компанiю iз 2016 р., заявив про рейдерське захоплення компанiї, унаслiдок чого його усунули з посади. Натомiсть новими директорами компанiї рiшенням зборiв стали Iнна Гищук, Iгор Iваник та Вiталiй Коваленко. Рiшення про змiну керiвництва “Рубiкон Груп” Тарас Iваньо оскаржує у судi. Групи директорiв звинувачують одне одного в розкраданнi грошей iнвесторiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вкладники, якi придбали житло в “Рубiкон Груп” за договорами купiвлi-продажу майнових прав, звинуватили забудовника у шахрайствi. Зокрема iнвестори, якi купили помешкання в ЖК “Етно Дiм” на вул. Вулецькiй, не можуть отримати квартири через низку причин, серед яких корпоративний конфлiкт всерединi компанiї, кримiнальне провадження, недобудованi секцiї та неможливiсть ввести в експлуатацiю житло через непiд’єднанi мережi. Роботи на будмайданчику майже зупинились.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *