Мiжнародна компанiя допоможе з вiдбудовою

Мiжнародна компанiя допоможе з вiдбудовою

Компанiя Ssangyong, яка є експертом у будiвництвi, готова допомагати з проектами вiдбудови в Українi. Представники компанiї в межах вiзиту до України зустрiлися з командою Агентства вiдновлення та вiдвiдали, зокрема, чотири об’єкти у Київськiй областi, якi вiдбудовує агентство. Це житловi будинки у Бучi та Макаровi.

У Бучi понад 3100 об’єктiв iнфраструктури були зруйнованi або пошкодженi. Серед них – житловi будинки по вул. Гмирi, 11/6, та вул. Яблунськiй, 17. Частину будинку по вул. Гмирi росiйськi вiйськовi зруйнували постiйними обстрiлами – житло стало непридатне до використання. Коли проект iз реконструкцiї буде завершено, 110 мешканцiв отримають капiтально вiдремонтованi оселi.
Також влучанням боєприпасiв пошкоджено житловий будинок по вул. Яблунськiй, 17. Будинок ремонтують для 426 мешканцiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у Макаровi окупанти зруйнували понад 3600 споруд. Оглянули вiдбудову будинку по вул. Ростовського, 62, який вiдновлюють для 150 мешканцiв. Будiвля постраждала через обстрiли. Також у Макаровi вiдвiдали житловий будинок по вул. Проектнiй, 10. Його вiдбудови чекають 180 людей.
У межах спiльної роботи обговорили виклики та дефiцити, де компанiя Ssangyong може допомогти як експерт у будiвництвi. А також – проекти, до яких партнери з Кореї готовi долучитися.
“Ми розпочали системну спiвпрацю з представниками найвiдомiших корейських компанiй, якi готовi допомагати нам експертизою та розглядати можливостi фiнансування проектiв вiдбудови. Це вагома пiдтримка для швидшого вiдновлення постраждалих регiонiв”, – сказав голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *