Мінінфрастурктури повідомили про запуск сайту з вакансіями у сфері відбудови

Вакансії для відбудови

В Україні запрацював вебсайт з вакансіями у сфері відбудови, повідомило Мінінфрастурктури. Проєкт “Робота та відновлення” реалізовано міністерством, Агентством відновлення, Укрпоштою та Укрзалізницею за підтримки громадської спілки “Українська інфраструктурна асоціація” і порталу robota. ua.

Сайт відображає перелік пропозицій посад від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури, зокрема тих, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання, що особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). 

Що буде з зарплатами і які галузі найбільше потребуватимуть робітників – прогноз НБУ

Зараз на порталі більш ніж тисяча вакансій, що постійно оновлюються.

“Цей проєкт допоможе забезпечити роботою українців, зокрема тих, які були змушені залишити свої домівки. А також підсилити кадровий потенціал підприємств інфраструктури та сфери відновлення загалом”, – зазначив глава Мінінфраструктури Олександр Кубраков.

На порталі можна сортувати вакансії не тільки за типом спеціальностей, а й за географією, наявністю можливостей для навчання та проживання, що особливо важливо для переселенців.

Як громадам долучитись до відновлення: покрокова інструкція

Крім актуальних вакансій, сайт пропонує рекомендації щодо пошуку роботи, а також відповіді на найпоширеніші запитання про працевлаштування.

“Зараз маємо найбільше проєктів відновлення у постраждалих громадах. Створення там нових робочих місць – це і підтримка людей, які там проживають, і стимул повернутися тим, хто виїхав”, – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

У підрядних організацій, особливо в прифронтових регіонах, є потреба в працівниках різних спеціальностей, зазначив Найєм. А від того, наскільки буде наповнений їхній штат, залежить відновлення критичної інфраструктури та повернення життя в постраждалі громади.


Цікаво про будівництво і ремонти:
гідроізоляція та утеплення фундаменту при високому рівні грунтових вод


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *