Можливостi “єОселi” обговорили iз забудовниками Днiпропетровщини

Можливостi "єОселi" обговорили iз забудовниками Днiпропетровщини

Зустрiч з представниками бiзнесу та будiвельної галузi регiону вiдбулася в Днiпрi. Тодi ж Кабмiн ухвалив змiни до постанови, що регулює роботу “єОселi”, вiдкривши новi можливостi програми як для громадян, так i для девелоперiв. Бiзнес Днiпропетровщини готовий долучитися до масштабування “єОселi”, аби стати ще бiльш привабливим регiоном для життя громадян, зокрема й внутрiшньо перемiщених осiб.

Перший вiце-прем’єр-мiнiстр України Юлiя Свириденко пiд час зустрiчi зазначила, що будiвельна галузь Днiпропетровщини має значний потенцiал для розвитку.
“Попит на житло серед населення областi є. Будiвельники можуть задовольнити його, зокрема, долучившись до участi в державнiй програмi доступного iпотечного кредитування житла “єОселя”. Спiльно ми можемо запропонувати людям вигiднi умови для придбання житла. Крiм того, це дасть додатковий поштовх розвитку галузi”, – зазначила вона.
Голова правлiння “Укрфiнжитла” Євген Мецгер, у свою чергу, розповiв, що “єОселя” користується чималим попитом в регiонi.
“Сьогоднi в Днiпропетровськiй областi за програмою житло отримали вже 219 родин на суму 292 млн. грн. У 2024 р. держава планує масштабувати програму. Ми закликаємо забудовникiв по всiй Українi сьогоднi не втрачати нагоди i “заходити” в програму, щоб мати реальних покупцiв своїх квартир i розвиватися, попри вiйну, вже сьогоднi”, – зазначив вiн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Євген Мецгер також додав, що “єОселя” зможе стати механiзмом пiдвищення привабливостi регiону для громадян, що були вимушенi покинути власнi домiвки через вiйну i шукають нове мiсце для життя.
“Ви зможете з мiсцевою владою за окремими програмами партнерства створити унiкальнi умови для представникiв тих чи iнших професiй, для прикладу – компенсацiя частини першого внеску чи вiдсоткiв. Це дозволить “привести” в область представникiв потрiбних регiону професiй та посилити економiчний потенцiал Днiпропетровщини”, – прокоментував вiн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *