На Харківщині відкрито рух ще одним модульним мостом (ФОТО)

Новий модульний
міст на Харківщині

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури продовжує працювати над відновленням транспортного сполучення на звільнених територіях України.

Перший транспорт поїхав через новозведений модульний міст на Харківщині. Конструкції були передані від Уряду Королівства Норвегія.

Завдяки цьому мосту вдасться не лише знову поєднати населені пункти, але й відновити військову логістику на цій ділянці, шлях якої раніше пролягав через зруйнований міст. Його почнуть відбудовувати одразу після перенаправлення потоку транспорту на новий.

Над зведенням модульного мосту працювало Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення у Харківській області зруйновано 27 мостів і шляхопроводів.

З часу деокупації Харківщини Агентство відновлення вже побудувало 25 тимчасових переправ біля зруйнованих мостів і почало відбудову 18 мостів та ремонт ще 2. До кінця року Агентство планує розпочати роботи на ще 4 штучних спорудах.

Від міжнародних партнерів – Чехії, Норвегії та Швеції – Агентство отримало 8 тимчасових мостів та понтонні переправи, які також буде встановлено для відновлення логістики.


Цікаво про будівництво і ремонти: 
Siba Tech – інноваційна водостічна система від Ruukki


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *