На Київщинi пiд час вiйни мiжнароднi компанiї не припиняють будiвництво

На Київщинi пiд час вiйни мiжнароднi компанiї не припиняють будiвництво

Попри вiйну Київщина залучила мiжнароднi iнвестицiї на реалiзацiю трьох масштабних проєктiв. Завдяки цьому у регiонi було створено сотнi нових робочих мiсць. Про це пiд час брифiнгу розповiла директор департаменту економiки КМВА Наталiя Погребна.

Так, у Вишневому було завершено будiвництво комплексу для вiдвантаження цементу компанiєю Cemark. Щорiчно комплекс зможе приймати, зберiгати та вiдвантажувати автотранспортом 450 тис. т цементу. Вiдкриття термiналу дозволило створити 80 нових робочих мiсць, повiдомляє Property Times.
У с. Калинiвка Фастiвського району група Kronospan побудувала логiстичний центр. Вiн розмiщується на 15 га площi та має у своєму розпорядженнi об’єкти та потужностi, якi може надати партнерам.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у с. Гатне Фастiвського району компанiя Karcher завершила будiвництво офiсного комплексу. Крiм офiсних примiщень, у ньому будуть дiяти найбiльший в Українi “Karcher Центр”, iнновацiйний навчальний центр “Karcher Академiя” та сервiсний центр для обслуговування технiки вiдомого виробника. Компанiя створила 150 робочих мiсць.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *