На кордонi встановлюють модульнi будiвлi

На кордонi встановлюють модульнi будiвлi

За пiдтримки Проєкту USAID “Економiчна пiдтримка України” почали встановлювати модульнi будiвлi на пунктах пропуску “Ягодин-Дорогуськ” та “Порубне – Сiрет”. Цi споруди є першими з 33 будiвель, що будуть розмiщенi. Частина з них використовуватиметься як офiси для спiвробiтникiв Державної митної та прикордонної Служб України.

Окремо доставили модульнi споруди – 4 для пункту пропуску у Волинськiй областi та 2 – для Чернiвецької областi. До кiнця лютого пiдведуть електроенергiю та iншi iнженернi комунiкацiї для всiх модульних будiвель, що дозволить їм повнiстю стати функцiональними. Встановлення модульних споруд покращить умови роботи працiвникiв митних та прикордонних служб, а також зробить комфортнiшим перебування людей, якi перетинають українсько-польський та українсько-румунський кордон.
Завдяки модульним будiвлям пiдвищиться операцiйна ефективнiсть чотирьох ключових пунктiв перетину на захiдних кордонах України. Вони є критично важливими iнфраструктурними об’єктами i для експорту українського зерна.
“Агентство вiдновлення бере пiд управлiння 29 КПП, 23 вже передано до сфери управлiння агентства, на 11 розпочато ремонтнi роботи. Наша задача – покращити експортну логiстику, а також логiстику вантажiв вiйськового та гуманiтарного призначення. Дякуємо USAID за сталу системну пiдтримку Агентства вiдновлення та участь у розбудовi пунктiв пропуску”, – заявив голова Агентства вiдновлення Мустафа Найєм.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, минулого року у рамках Проєкту USAID “Економiчна пiдтримка України” на пунктi пропуску українсько-польського кордону модернiзували систему освiтлення та замiнили дорожнi знаки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *