На магiстральному водогонi будують 13 насосних станцiй

На магiстральному водогонi будують 13 насосних станцiй

Цiлодобово у три змiни працює понад 1200 людей на будiвництвi магiстрального водогону, який є найбiльшим i одним з найважливiших проєктiв Агентства вiдновлення. Його протяжнiсть – 145 км (понад 300 км трубопроводу в одну нитку). Уже влаштували 298,7 км, а це 90%.

По всiй довжинi водогону будуть розташованi 13 насосних станцiй. Їх призначення – керування насосними агрегатами для подачi води в систему трубопроводiв.
На станцiях буде працювати 45 насосiв – серед них основнi, аварiйнi та резервнi, передбаченi на випадок проблем iз електропостачанням.
На першiй дiлянцi водогону Iнгулець – Пiвденне водосховище (Кривий Рiг) робiтники монтують металоконструкцiї, встановлюють кранбалки та монтують насоси. Наразi тут працює 397 людей та 148 одиниць технiки.
На дiлянцi Марганець – Нiкополь – Покров влаштовують камери перемикання та проводять роботи з бетонування. На дiлянцi задiяно 332 працiвники i 68 одиниць технiки.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на дiлянцi Запорiжжя – Томакiвка – Марганець тривають роботи з бетонування, будiвельники влаштовують тумби пiд насоси i проводять приєднання труб водогону до насосних станцiй. Наразi тут працює 529 робiтникiв i 211 одиниць технiки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *