У Львовi з’явиться громадсько-житловий комплекс зi школою мистецтв

У Львовi з'явиться громадсько-житловий комплекс зi школою мистецтв

На вулицi Науковiй, 7, у Львовi планують звести громадсько-житловий комплекс зi школою мистецтв та трансформаторною пiдстанцiєю. Про це повiдомив Антон Коломєйцев, головний архiтектор Львова, пiд час засiдання виконавчого комiтету.

“Двi споруди комплексу будуть до 8 поверхiв. Тут передбачено 7 карнизних поверхiв i восьмий з вiдходом вiд карнизу, а також споруду меншого об’єму нежитлового призначення. В комплексi передбачено мистецьку школу для дiтей. А також маємо гарантiйний лист вiд ТзОВ “Сiм Iнвест” про те, що в одному з будинкiв комплексу передбачено розмiщення школи мистецтв площею 700 кв. м. Пiсля закiнчення будiвництва забудовник зi свого боку гарантує передачу школи мистецтв у комунальну власнiсть територiальної громади Львова. Отож буде нагода посилити освiтню складову Франкiвського району”, – розповiв Антон Коломєйцев.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, перший заступник мiського голови Львова Андрiй Москаленко, рекомендував обговорити це питання також з ключовими стейкхолдерами для максимальної гармонiзацiї вулицi, адже в її межах є значна економiчна активнiсть.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *