На пунктах пропуску модернiзують вантажнi термiнали

На пунктах пропуску модернiзують вантажнi термiнали

Компанiя Miyamoto Ukraine, яка є пiдрядником проєкту USAID “Економiчна пiдтримка України”, проводить технiчне обстеження недобудованих вантажних термiналiв у Закарпатськiй та Волинськiй областях. Представники компанiї вiдвiдали три прiоритетнi пункти пропуску поблизу Польщi, Угорщини та Словаччини.

Пiд час вiзиту команда Miyamoto оглянула стан недобудованих термiналiв у двох пунктах пропуску через автомобiльну дорогу в Закарпатськiй областi та провела обстеження територiї, призначеної для розширення вантажного термiналу на КПП у Волинськiй областi. Розбудова КПП та модернiзацiя термiналiв важлива для покращення логiстики вантажiв, зокрема, експорту зерна.
“Команда професiоналiв Miyamoto Ukraine допомагає нам з вирiшенням найбiльш складних та соцiально важливих проєктiв вiдновлення. Модернiзацiя пунктiв пропуску – серед найбiльш нагальних. Це розвиток економiчного потенцiалу, транспортування гуманiтарних та вiйськових вантажiв. Дякуємо нашим партнерам за допомогу в цих важливих проєктах”, – говорить Мустафа Найєм, голова Державного агентства вiдновлення та розвитку iнфраструктури України.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Miyamoto Ukraine вже сформувала три команди, до складу яких увiйшли iнженери з будiвництва, спецiалiсти з технiчного обстеження будiвель та архiтектори, тож сформованi команди будуть працювати на рiзних КПП паралельно. Технiчне обстеження пунктiв пропуску проведуть до кiнця грудня.
“Команда наших iнженерiв вже почала роботу на трьох з дев’яти КПП, яким маємо надати нове життя, роботи проводяться згiдно запланованого графiку. Дякую за довiру  досвiду спецiалiстiв Miyamoto Ukraine проєкту USAID “Економiчна пiдтримка України” та Державному агентству вiдновлення та розвитку iнфраструктури України. Честь брати участь у цьому важливому для України проєктi, який вiдкриє новi можливостi, якiсно допоможе реалiзувати задачi та задовольнити хоча б частково нагальнi потреби країни у рiзних галузях”, – сказав Павло Похальчук, генеральний директор Miyamoto International Ukraine.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *