На ринок виходить ще одна мiжнародна готельна мережа

На ринок виходить ще одна мiжнародна готельна мережа

Мiжнародна готельна мережа Louvre Hotels Group (Францiя) проводить переговори з низкою українських девелоперiв, розглядаються проєкти в Києвi, Львовi та Буковелi, повiдомив менеджер iз розвитку в Польщi та країнах Центральної та Схiдної Європи мiжнародної готельної мережi Louvre Hotels Group Фiлiп Кампаньо.

Навеснi мережа планує вiдкрити свiй перший готель в Українi пiд брендом Tulip Hotels&Residences у складi БФК Kristal Plaza (Львiв, вул. Панаса Мирного, 24), повiдомляє “Iнтерфакс-Україна”.
“На сьогоднi проводимо переговори з одним з українських девелоперiв щодо ще одного готелю Tulip Residence, iншого цiкавить (бренд) Golden Tulip. У Києвi, Львовi та Буковелi живий iнтерес, ми там розглядаємо конкретнi об’єкти, але угоди ще не пiдписано. Також, iмовiрно, Одеса та Iвано-Франкiвськ. Усе залежить вiд iнвестора, як активно вiн готовий зараз вкладати у створення професiйного готельного об’єкта. Якщо вiн наважиться долучитися до мережi i зробить вiдповiднi модифiкацiї пожежної та систем безпеки, то ми готовi до спiвпрацi”, – повiдомив Кампаньо.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у LHG “одна з найконкурентнiших пропозицiй” – переговори стартують з 6% доходу номерного фонду, без обiгу ресторану i комерцiйних площ.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *