Новий голова Запорiзької ОДА перевiрив процес вiдбудови зруйнованого житла

Новий голова Запорiзької ОДА перевiрив процес вiдбудови зруйнованого житла

Голова Запорiзької обласної державної адмiнiстрацiї Iван Федоров в рамках робочого вiзиту перевiрив процес вiдбудови зруйнованого та пошкодженого житла у мiстi.

Представники обласної влади разом з начальником Служби вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Запорiзькiй областi Олегом Галичем побували на об’єктах вiдновлення, де наразi службою ведуться роботи з капiтального ремонту будинкiв, якi було зруйновано або пошкоджено через влучання боєприпасiв та пожеж внаслiдок росiйської вiйськової агресiї.
Начальник служби розповiв про хiд будiвельних робiт на кожному з шести об’єктiв вiдновлення та зауважив, що наразi роботи просуваються згiдно затверджених графiкiв. За умови сталого фiнансування та сприятливих погодних умов пiдрядник буде намагатися пришвидшити виконання робiт де це технологiчно можливо i завершити роботи вже в цьому роцi.
Так, по вул. Незалежної України, 67, ведуться роботи iз цегляної кладки стiн та перегородок першого поверху зруйнованої частини другого, третього та четвертого пiд’їздiв та триває влаштування монолiтного поясу першого поверху. Проводяться демонтажнi та оздоблювальнi роботи в квартирах першого та другого пiд’їздiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, по вул. Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3, розпочатi роботи з цегляної кладки цоколю та стiн першого поверху зруйнованої частини другого та третього пiд’їздiв. Завешено роботи з демонтажу цегляних стiн та плит перекриття. Тривають оздоблювальнi роботи в квартирах першого, другого та третього пiд’їздiв. Встановлюються металопластиковi вiкна.
По вул. Миру, 14, посилюють несучi конструкцiї третього та четвертого пiд’їздiв будинку. В квартирах цих пiд’їздiв – демонтажнi, оздоблювальнi та електромонтажнi роботи. Встановлюються металопластиковi вiкна в квартирах.
По вул. Кам’яногiрськiй, 6, тривають демонтажнi та оздоблювальнi роботи в квартирах першого пiд’їзду, посилення несучих конструкцiй будинку. Проводяться роботи зi встановлення металопластикових вiкон.
По вул. Запорiзькiй, 2А, триває демонтаж та розбирання конструкцiй першого пiд’їзду. Завершено роботи з влаштування тимчасової пiд’їзної дороги та пiдготовки майданчику до демонтажу конструкцiй першого пiд’їзду. Завершено демонтажнi роботи в квартирах першого пiд’їзду.
По вул. Запорiзькiй, 2Б, всi роботи проводяться в межах четвертого пiд’їзду. В квартирах тривають демонтажнi та оздоблювальнi роботи та роботи з посилення перегородок. Також розпочато роботи з посилення та вiдновлення несучих конструкцiй стiн та перекриттiв пiд’їзду та роботи з встановлення металопластикових вiконних конструкцiй в квартирах.
За словами керманича областi, головне завдання – якнайскорiше вiдновити понiвечене житло, щоб повернути людям можливiсть жити в комфортних умовах.
“Наша мета – допомогти пiдрядним органiзацiям, аби роботи виконувались швидко та вiдповiдно до всiх вимог”, – зазначив Iван Федоров.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *