На будiвництвi водогону влаштовують камери обслуговування

На будiвництвi водогону влаштовують камери обслуговування

Триває будiвництво водогону, який забезпечить водою щонайменше мiльйон людей з Днiпропетровської областi.

Нинi монтують камери для обслуговування, огляду та регулювання мережi трубопроводу. Також встановлюють запiрну арматуру та необхiдне обладнання. Камера захищатиме водогiн вiд температурних сезонних коливань. Загалом таких камер 96. Роботи на них виконано на 80%. Вже заклали фундаменти, звели стiни та нанесли гiдроiзоляцiю.
Iншi роботи виконують на трьох дiлянках водогону:
– Iнгулець – Пiвденне водосховище (Кривий Рiг): будiвельники виконують роботи на насосних станцiях, монтаж труби виконано на 93%. Працює 158 одиниць технiки, 343 працiвника;
– Марганець – Нiкополь – Покров: будiвельники виконують роботи на насосних станцiях, монтаж труби виконано на 98%, паралельно проводять роботи з засипки труби. Задiяно 219 працiвники та 38 одиниць технiки;
– Запорiжжя – Томакiвка – Марганець: будiвельники виконують роботи на насосних станцiях, монтаж труби виконано на 99%, проводять роботи з засипки труби. Задiяно 574 робiтникiв i 260 одиницi технiки.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, над проєктом магiстрального водогону почали працювати вже в першi днi пiсля пiдриву Каховської ГЕС. Проєктувальнi органiзацiї в максимально стислi термiни знайшли оптимальнi i сучаснi рiшення, а будiвельники одразу почали виконання робiт. На кожнiй iз дiлянок працюють iнженери-консультанти та представники незалежного технагляду. Окремо за сприяння USAID ERA “Економiчна пiдтримка України” буде проведено комплексний технiчний аудит проєктної документацiї на будiвництво усiх трьох дiлянок водогону.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *