Обороннi будматерiали вiдповiдатимуть стандартам НАТО

Обороннi будматерiали вiдповiдатимуть стандартам НАТО

Українськi виробники будiвельних матерiалiв i науково-дослiднi iнститути працюють над доведенням своїх виробiв i конструкцiй, що використовуються в обороннiй сферi, до вiдповiдностi стандартам НАТО, повiдомив президент Всеукраїнської спiлки виробникiв будматерiалiв (ВСПБ) Костянтин Салiй.

“Напрямок, над яким ми працюємо, – це щоб українськi вироби, будматерiали, споруди та конструкцiї для Мiноборони вiдповiдали стандарту НАТО AQAP 2110”, – розповiв Салiй на “круглому столi” “Будiвельнi матерiали. Готовнiсть до потреб ринку на вiдновлення” в агентствi “Iнтерфакс-Україна”.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, українськi спiлки та асоцiацiї будiвельних матерiалiв беруть участь у будiвництвi оборонних конструкцiй i в науково-технiчних радах Мiноборони.
“Робота йде, нас чують i нас запитують. Ми намагаємося об’єднати зусилля наших вiйськових зi спецiалiзованими державними НДI, щоб ця допомога була професiйною. Ми хочемо, щоб усi розробки пройшли перевiрку на полiгонах, щоб проводилися натурнi випробування”, – пояснив вiн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *