Одна з найбiльших львiвських шкiл отримала ремонт спортмайданчику вiд забудовника

Одна з найбiльших львiвських шкiл отримала ремонт спортмайданчику вiд забудовника

Роботи з реконструкцiї спортивного майданчика школи №32, що на вулицi Гашека у Львовi, завершили. Про це повiдомив Любомир Зубач, заступник мiського голови Львова з мiстобудування. Вiдновленням майданчика займалась будiвельна компанiя “Континент”, яка планує будiвництво житла у цьому мiкрорайонi.

На спортивному майданчику завершили футбольне поле зi штучним покриттям на 1700 кв. м, застелили бiговi дорiжки довкола, облаштували територiю для урокiв фiзкультури та яму для стрибкiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у департаментi мiстобудування кажуть, що спортивний майданчик став яскравим, комфортним, а головне – потрiбним i не лише для учнiв школи, а й для цього мiкрорайону Львова загалом.
За словами Зубача, один iз львiвських забудовникiв, компанiя “Континент”, узяв на себе соцiальнi зобов’язання – своїм коштом вiдновити футбольне поле та й загалом спортивний майданчик школи на Гашека – однiєї з найбiльших у Львовi.
“Тепер тут є нове футбольне поле зi штучним покриттям, з дренажем, звичайно, бiговi дорiжки навколо поля та територiя для проведення урокiв фiзкультури. I що приємно – вклалися до початку навчального року”, – каже Любомир Зубач.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *