Пiдготовка проведення демонтажу зруйнованих секцiй будинку у Днiпрi йде за графiком

Пiдготовка проведення демонтажу зруйнованих секцiй будинку у Днiпрi йде за графiком

У будинку №118 по вул. Набережна Перемоги у Днiпрi тривають пiдготовчi роботи для проведення подальшого демонтажу зруйнованих секцiй.

“У груднi торiк з пiдрядником уклали договiр на проведення демонтажу. Нинi тривають пiдготовчi роботи для улаштування крана, аби можна було розпочати демонтаж. Паралельно проводиться посилення тримальних конструкцiй, плит, стiн у квартирах поруч зi зруйнованими секцiями. Цi квартири залишаються, тобто їх не демонтують. Однак, коли вже проводитиметься безпосередньо демонтаж, людей звiдси вiдселять для безпеки. До кiнця сiчня планується зробити майданчик пiд кран. Далi улаштують рейки, змонтують кран. I ближче до березня у планах – почати демонтаж. Проiнспектувавши роботи, переконалися, що все йде за графiком”, – зазначила заступниця директора департаменту житлового господарства мiської ради Тетяна Редько. Вона 4 сiчня була черговою по мiсту.
Представник пiдрядної органiзацiї iгор Коростильов додав: “Готуємо майданчик для крана. Роботи виконано на 70%. Паралельно проводимо планове посилення отворiв та плит у квартирах поруч. Це потрiбно зробити, оскiльки аварiйнi секцiї вiдрiзатимемо”.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, пiд час iнспекцiйного об’їзду чергова по мiсту перевiрила i встановлення вiкон у постраждалому 29 грудня 2023 р. вiд ракетної атаки рф будинку №11 по вул. Алана Шепарда. Для цього дому, а також №11-А та №13 по цiй вулицi, завезено близько 200 нових вiкон. Їх поступово встановлюють. Бригади працюють зранку до пiзнього вечора.
“Нинi у будинку №11 улаштовано понад 30 нових вiкон. Також встановлюють новi вхiднi дверi у пiд’їздах. У будинку є свiтло, водопостачання, опалення. Вiдсутнє газопостачання. Його планують вiдновити, коли газова служба обстежить кожну квартиру, перевiрить усi з’єднання тощо”, – пiдкреслила Тетяна Редько.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *