Пошкоджений росiянами ТРЦ у Харковi здав в оренду всi готовi до роботи площi

Пошкоджений росiянами ТРЦ у Харковi здав в оренду всi готовi до роботи площi

У харкiвському ТРЦ Nikolsky розширився пул орендарiв. На початку серпня роботу вiдновив ресторан Virgin Izakaya, а у вереснi вiдкрились магазини МBM my home площею 126,36 кв. м, Calvin Klein Jeans (142,69 кв. м), Yabluka (134,23 кв. м) та Garda (37,07 кв. м).  Таким чином, станом на кiнець вересня ТРЦ Nikolsky вийшов на нульову вакантнiсть.

“Всi примiщення, якi готовi до роботи, вже орендованi. Наразi все ще не працюють магазини Inditex Group та H&M. Також тривають роботи з вiдновлення площ на четвертому поверсi, якi зазнали пошкоджень через ракетну атаку. Цi примiщення вже мають орендарiв, й пiсля ремонту вони вiдкриються для покупцiв”, – повiдомила прес-служба Budhouse Group на запит Property Times.
Зазначається, що на момент пошкодження ТРЦ вакантнiсть становила 98%.
Щодо орендних ставок, за повiдомленням прес-служби, пiсля вiдновлення Nikolsky розпочав працювати без фiксованої орендної плати. Орендарi сплачували оренду залежно вiд товарообiгу. З 2023 р. почався перехiд на фiксовану оплату + доплату вiд ТО. Наразi у бiльшостi орендарiв фiксована орендна плата складає 50-70% вiд довоєнної.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, друге вiдкриття ТРЦ Nikolsky вiдбулось у червнi минулого року. Спочатку запрацювали пiдземнi поверхи з супермаркетом “Сiльпо” та паркiнгом. Роботи по вiдкриттю -1 поверху зайняли до двох мiсяцiв, його вiдкрили вже 17 червня минулого року. Восени минулого року Nikolsky вiдкрив для вiдвiдувачiв перший та другий поверхи, а третiй було вiдкрито вже за мiсяць (21 жовтня). 18 листопада 2022 р. вiдновили роботу четвертого поверху, а 21 березня вiдбулося довгоочiкуване вiдкриття Sportlife.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *