Робота над нацiональним вiйськовим меморiальним кладовищем почнеться вже у березнi

Робота над нацiональним вiйськовим меморiальним кладовищем почнеться вже у березнi

Створення Нацiонального вiйськового меморiального кладовища – один з наймасштабнiших проєктiв держави та Мiнветеранiв, зокрема. Про це написав тимчасово виконувач обов’язкiв мiнiстра у справах ветеранiв Олександр Порхун.  За його словами, наразi Кабiнет мiнiстрiв спростив процедуру видалення зелених насаджень – це важливо для будiвництва НВМК.

“Територiя майбутнього кладовища у Гатному пiд Києвом є залiсненою. Проєкт НВМК передбачає максимальне збереження дерев, однак для того, щоб розпочати пiдготовчi роботи, необхiдним є видалення дерев безпосередньо пiд запланованими об’єктами будiвництва, а також аварiйних насаджень та сухостоїв. I цi роботи вже розпочнуться у березнi”, – пояснив Олександр Порхун.
Водночас всi насадження, що будуть прибранi, передадуть на потреби Сил оборони, повiдомляє Property Times.
“Паралельно проєктуємо першу чергу будiвництва. А це вже безпосередньо поля вiйськових поховань, колумбарiй”, – додав вiн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Порхун також показав  один з ескiзiв так званого Будинку трауру. Будинок буде мати колони та буде  розташований поряд з великою площею, оточеною колонадою.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *