В Київськiй областi вiдновлюють 24 житловi будинки та три адмiнiстративнi будiвлi

В Київськiй областi вiдновлюють 24 житловi будинки та три адмiнiстративнi будiвлi

Агентство вiдновлення реконструює 24 житлових будинки i три адмiнiстративнi будiвлi в Київськiй областi, повiдомив голова Державного агентства з вiдновлення та розвитку iнфраструктури Мустафа Найєм.

“Унаслiдок бойових дiй у Київськiй областi – тисячi пошкоджених об’єктiв, особливо постраждало житло та iнфраструктура. Жоден уряд, агентство чи компанiя не в змозi вiдновити таку кiлькiсть будинкiв швидко та якiсно. Але поступово, за координацiї центральної та мiсцевої влади за пiдтримки партнерiв ми зможемо повернути нормальну якiсть життя нашим людям”, – написав вiн на фейсбук-сторiнцi, повiдомляє “Iнтерфакс-Україна”.
Вiн повiдомив, що наразi агентство працює над вiдновленням 24 багатоквартирних житлових будинкiв i трьох адмiнiстративних будiвель у Київськiй областi. Зокрема, тривають ремонти двох будинкiв у Бучi, чотирьох в Iрпенi, двох у Макаровi, по одному у Вишгородi та Пiскiвцi.
“У Васильковi триває будiвництво будинку з нуля – вiдновити знищений ворогом будинок не було можливостi, але ми побудуємо новий. Роботи розпочато”, – повiдомив Найєм.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Бородянцi триває ремонт 13 житлових будинкiв iз запланованих для вiдновлення в першу чергу 37 об’єктiв.
Тривають роботи з вiдновлення в трьох адмiнiстративних будiвлях.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *