В Українi вiдбудовують школи

В Українi вiдбудовують школи

Для школярiв розпочався новий навчальний рiк. Iз 13 тис. шкiл, якi загалом функцiонують в Українi, 6,5 тис. працюватимуть у звичайному форматi, 3,8 тис. шкiл – у змiшаному, а ще 2,5 тис. – дистанцiйно.

Як iнформує Мiносвiти, цьогорiч приблизно 500 тис. дiтей зможуть повернутися за парти у тих школах, де це стало  можливим.
Агентство вiдновлення наразi працює над вiдбудовою навчальних закладiв у межах проектiв iз вiдновлення населених пунктiв та обраних на мiжвiдомчiй комiсiї.
Зокрема, збудують НВК у Посад-Покровському Херсонської областi, тут майже завершили передпроєктнi роботи.
Вiдновлять лiцей у Циркунах на Харкiвщинi i також будуватимуть дошкiльний заклад.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вiдремонтують дитячий садочок на Чернiгiвщинi. На Миколаївщинi вiдбудують 3 школи та 2 дитячих навчальних заклади – тендернi процедури стартують у жовтнi.
Поряд iз цим, усi Служби вiдновлення в областях працюють над тим, аби дiтям було безпечнiше ходити на навчання.
Перевiрено майже 850 дiлянок автомобiльних дорiг бiля шкiл, садкiв та iнших навчальних закладiв щодо безпеки дорожнього руху. Облаштували 537 зупинок, вiдновили понад 3,8 км лiнiй зовнiшнього освiтлення. Встановили 456 дорожнiх знакiв та 8 свiтлофорiв там, де це необхiдно. Також вiдновили понад 70 км розмiтки. Попри вiйну, країна має повноцiнно функцiонувати i вiдновлюватися, а дiти – отримувати якiсну освiту.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *