У Днiпрi оновили ще один медзаклад

У Днiпрi оновили ще один медзаклад

Днiпро продовжує оновлювати свої лiкувальнi заклади та створювати комфортний медичний простiр, доступний для всiх людей. В однiй з амбулаторiй на лiвому березi, що обслуговує близько 40 тис. пацiєнтiв, зробили ремонт верхнiх поверхiв. А два роки тому тут перебудували вхiд та хол. Будiвлю зведено ще у 1974 р.

“Попри повномасштабну агресiю рф ми продовжуємо розвивати медичний простiр для мешканцiв Днiпра – для наших людей. В цiй амбулаторiї зробили все за найкращими європейськими стандартами. Як жартують лiкарi, люди приходять i кажуть: “А що, це приватна клiнiка?”. Нi, це не приватна клiнiка. Це амбулаторiя мiська, збудована коштом днiпрян – платникiв податкiв”, – зазначив мер Днiпра Борис Фiлатов.
В амбулаторiї вiдремонтували п’ять кабiнетiв лiкарiв, а ще технiчнi кiмнати для молодшого персоналу, вбиральню, складське примiщення та коридори. Сiмейна лiкарка Олена працює в амбулаторiї вже 5 рокiв. На робочому мiсцi жiнка проводить майже вiсiм годин на день та має близько 2 тис. пацiєнтiв – вiд немовлят до мiстян елегантного вiку.
“Ми проводимо третину життя на роботi, тому комфорт – це дуже важливо для життя взагалi”, – наголошує лiкарка.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на сходах медзакладу встановили додатковi поручнi та освiтлення.
“Дуже гарна амбулаторiя, зручна. Менi, як людинi з iнвалiднiстю, зручно зайти – є перила, пандус”, – розповiдає пацiєнтка Iрина Терентiївна.
Крiм того, у пiдвальному примiщеннi замiнили труби водопостачання та опалення, встановили новi радiатори i додаткове освiтлення. В укриттi тут є питна та технiчна вода, а також усе необхiдне для надання невiдкладної медичної допомоги.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *