У Днiпрi реконструювали одну з найкращих дитячих лiкарень країни

У Днiпрi реконструювали одну з найкращих дитячих лiкарень країни

У Днiпрi пiсля масштабної реконструкцiї вiдкрилася мiська дитяча лiкарня №6, де опiкуються психоневрологiчними патологiями i травмами у дiтей. Потужна лiкувальна, дiагностична та реабiлiтацiйна бази роблять цю лiкарню однiєю з найкращих в Українi.

“Для мiста це – найкращий подарунок, так би мовити, пiд ялину. Це другий наш проєкт, який зроблено разом з державою, – пiсля вiдкриття “Прозорого офiсу” на лiвому березi. Я хотiв би сказати слова подяки Президентовi України. Все, що зроблено в лiкарнi, – коштом держави. Мiсто придбало обладнання, меблi та решту”, – наголосив мер Днiпра Борис Фiлатов.
Вiн також подякував керiвнику ДнiпроОВА за пiдтримку перебiгу реконструкцiї.
“У цей нелегкий перiод ми намагаємося на Днiпропетровщинi розвивати медичну галузь. Сьогоднi це, упевнено скажу, буде одна з найсучаснiших дитячих лiкарень областi. Дякую всьому медичному персоналу. I нехай всi будуть здоровi”, – сказав керiвник ДнiпроОВА Сергiй Лисак.
Палати, кабiнети та iгровi кiмнати лiкарнi – усе оздоблено так, аби мiнiмiзувати стрес маленьких пацiєнтiв i зробити простiр зручним для них та їхнiх батькiв.
Крiм вiдбудованої водолiкарнi з басейном, у цьому медзакладi є й iншi простори для вiдновлення. Вони мають сучаснi тренажери та приладдя. Це зали лiкувальної фiзкультури, механо- та ерготерапiї.
“У нас є бiльше мiсця, ми зможемо опiкуватися бiльшою кiлькiстю малечi. Приймати дiтей з ампутацiями, з ДЦП. Ми готовi це робити”, – наголошує ерготерапевтка лiкарнi Анна.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, усi примiщення та входи є безбар’єрними. Потужнiсть оновленого медзакладу дозволяє розмiщувати до 130 пацiєнтiв. У вiддiленнях педiатрiї, неврологiї та психiатрiї з ними працюють рiзнопрофiльнi фахiвцi.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *