У Днiпрi сквер постраждав вiд масованої ракетної атаки

У Днiпрi сквер постраждав вiд масованої ракетної атаки

Дiра у тротуарнiй плiтцi та лавi, зламаний паркан та залишки росiйського металобрухту. Усе це у скверi Захiдний виявили комунальники пiсля масованої ракетної атаки, яка сталась вранцi 22 березня.

“Цi пошкодження незначнi, i найближчим часом ми все вiдновимо своїми силами, аби днiпряни та гостi мiста могли комфортно й надалi проводити час у скверi Захiдний. Головне, що нiхто не постраждав. Нагадаю, у цьому скверi є залiзобетонне укриття, тож мешканцi у разi повiтряної тривоги можуть там перечекати небезпеку”, – розповiла заступниця директора департаменту паркiв та рекреацiї Днiпровської мiської ради Анастасiя Петренчук.
Також вона вiдвiдала сквер Усачова, де триває пiдготовка до сезону. Днiпрянка Тетяна Семенiвна каже, що постiйно проводить тут час з онуком. Сквер їм дуже подобається.
“Тут багато родин з дiтками. Окрiм того, що є де провести час, ще й завжди чисто. Щоранку бачу, як комунальнi служби прибирають. А нинi ж – вiдновлюють лави, доглядають за рослинами. Дуже приємно тут прогулюватись”, – подiлилась Тетяна Сахно.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, зараз у скверi комунальники обрiзають кущi, фарбують лави та дитячий майданчик, який пошкодили вандали.
“Цi роботи ми проводимо щорiчно, як тiльки теплiшає. Комунальники вже пофарбували 8 лав на дитячому майданчику. Найближчим часом оновимо ще 18 по всiй територiї. Щодо урн, їх теж пофарбують. Оновимо i сам дитячий майданчик, i сцену (повiсимо нове полотно). Ще пiдрiзаємо кущi та пiдживлюємо зеленi насадження. За тиждень роботи плануємо завершити”, – розповiв начальник служби утримання КП “Парк культури та вiдпочинку “Приднiпровський”” Днiпровської мiської ради Роман Мироненко.
Такi роботи тривають у всiх парках, скверах та зелених зонах, каже Анастасiя Петренчук.
“У Днiпрi на балансi наших комунальних пiдприємств 52 парки, сквери та зеленi зони. На всiх локацiях ми прибираємо опале листя, чистимо дощоприймачi, оновлюємо елементи дитячих майданчикiв, лав та урн. Оновлення стараємось проводити власними силами, але якщо є значнi пошкодження, то демонтуємо елементи та встановлюємо новi. Також вже готуємо систему поливу”, – розповiла Анастасiя Петренчук.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *