У Днiпрi вiдремонтують 70 аварiйних дитячих та тренажерних майданчикiв

У Днiпрi вiдремонтують 70 аварiйних дитячих та тренажерних майданчикiв

Вiдремонтувати аварiйний iгровий комплекс, аби майданчик був безпечним для малечi. З таким проханням до мiської влади звернулися мешканцi будинку на вул. Леонiда Стромцова, 7. Мами малечi кажуть: на майданчику завжди гуляє багато дiтей. Iнодi не вистачає комусь гойдалок чи мiсця на каруселi. Отже, дiти нервуються.

“Ми хочемо, аби нам замiнили дерев’янi елементи, пiсочницю. Щоб було м’яке антитравматичне покриття. Бо ж дiти маленькi, вони бiгають i падають. Крiм того, зараз теплiшає, i весь майданчик у багнюцi. Звiсно, що дiти брудняться, батьки вгрузають у це мiсиво. А хочеться, щоб все було чистенько, охайно та безпечно. Вдячнi, що вислухали нашi побажання, i вже чекаємо проведення ремонту”, – говорить мешканка прилеглого будинку Iнна Скорба.
Оновлення цього дитячого майданчика вже внесли у плани на 2024 рiк. Аби вислухати всi побажання та зауваження батькiв та врахувати їх пiд час робiт, на зустрiч з мiсцевими приїхав черговий по мiсту Артем Нiдєлько.
“У найближчий час ми плануємо розпочати ремонт на цьому об’єктi. Тут замiнять фанернi елементи та прогнилi дошки, пiдшипники на гойдалках, каруселях та вiдремонтують iгровий комплекс. I, звичайно, аби позбутися багнюки, ми улаштуємо тут гумове покриття. Також у планах – замiна сидiнь та спинок на сусiдньому тренажерному обладнаннi”, – звiтує заступник директора КП “Розвиток територiй мiста” Iгор Нiкiтiн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, роботи з оновлення аварiйних  дитячих та тренажерних майданчикiв у цьому роцi планують розпочати в березнi. Проте все залежатиме вiд погодних умов, адже ремонт краще проводити за плюсової температури та вiдсутностi опадiв.
“Зараз надходить багато звернень щодо аварiйних майданчикiв, адже батьки переймаються, що стан цих комплексiв загрожує життю та безпецi їхнiх дiтей. Цьогорiч ми плануємо вiдремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчикiв. Тому такi зустрiчi з мешканцями є корисними. Потрiбно разом з ними визначити прiоритети, якi елементи є найбiльш аварiйними i на що в першу чергу варто звертати увагу пiд час ремонту”, – зазначив директор департаменту з питань мiсцевого самоврядування, внутрiшньої та iнформацiйної полiтики ДМР Артем Нiдєлько.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *