У Кам’янець-Подiльському будують ТРЦ

У Кам'янець-Подiльському будують ТРЦ

Навеснi 2024 р. у Кам’янець-Подiльському вiдкриється торговельний центр Sakura Park. Про це повiдомляє Українська рада торгових центрiв iз посиланням на Владислава Радецького, керiвного партнера проєкту.

Загальна площа ТЦ Sakura Park становитиме 12330 кв. м, а орендна – 9 тис. кв. м. Також передбачено паркiнг на 80 машиномiсць, повiдомляє Commercial Property.
Проте у 2024 р. вiдбудеться вiдкриття лише першої черги проєкту, реалiзацiя якого запланована на найближчi два роки. Вона буде представлена трирiвневою будiвлею, на цокольному поверсi якої розмiстяться продуктовий супермаркет площею 700 кв. м, аптека, зоомагазин i магазин товарiв для дому. На першому та другому поверхах працюватимуть українськi та мiжнароднi мережевi fashion-ритейлери, магазини цифрової технiки, ювелiрних виробiв, кав’ярня тощо.
Паралельно з пiдготовкою до вiдкриття першої черги розпочато проєктування будiвництва другої черги, що дасть змогу збiльшити загальну площу з 5 тис. кв. м до 12330 кв. м, а орендну – з 3500 кв. м до 9 тис. кв. м.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, вiдкриття другої черги заплановано на четвертий квартал 2025 р., i воно дасть змогу Sakura Park стати торговельно-розважальним центром, адже в нiй заплановано вiдкриття кафе та ресторанiв, дитячого розважального закладу та фiтнес-центру.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *