У Київськiй областi вiдкрили склад зоотоварiв

У Київськiй областi вiдкрили склад зоотоварiв

Український дистриб’ютор зоотоварiв Suziria Distribution (входить у Suziria Group) вiдкрив iнновацiйний склад у Київськiй областi площею понад 8 тис. кв. м. Примiщення на початку великої вiйни було пошкоджене через обстрiли. Сума iнвестицiй у проект – понад 40 млн. грн., йдеться у прес-релiзi компанiї.

Склад розташований у селi Колонщина. Для нього заплановано створення 170 робочих мiсць.
Пiдготовка та запуск роботи комплексу зайняли шiсть мiсяцiв, повiдомляє Property Times.
Новий склад стане другим розподiльчим центром дистрибуцiї для поповнення фiлiй компанiї в Харковi та Львовi, а також постачання продукцiї клiєнтам у центральнi та пiвденнi регiони.
В компанiї вiдзначають стратегiчне розташування нового складу, що допоможе органiзовувати швидку та зручну логiстику продукцiї у рiзнi регiони України.
З додаванням складу в Київськiй областi мережа Suziria Distribution тепер складається з об’єктiв у Харковi, Львовi та Києвi.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, Suziria Distribution нараховує майже 5 тис. торгових точок у своєму покриттi. Кiлькiсть магазинiв збiльшується, зазначають в компанiї. При цьому спостерiгається тенденцiя зменшення площ нових магазинiв. Якщо до вiйни точки продажу зоотоварiв займали 60-80 кв. м, то зараз це переважно примiщення розмiром 20-40 кв. м. А меншi магазини потребують бiльш частого поповнення асортименту, йдеться у пресрелiзi.
Рiшення про вiдкриття логiстичного об’єкта компанiя прийняла ще до 24 лютого 2022 р., але з вторгненням РФ проект поставили на паузу. У квiтнi Suziria Distribution вiдновила роботу над запуском складу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *