У лiкарнi у Тростянцi роблять новi перегородки

У лiкарнi у Тростянцi роблять новi перегородки

Близько 35 тис. людей отримують допомогу у Тростянецькiй мiськiй лiкарнi – iз самого мiста та сусiдньої громади. Примiщення лiкарнi й полiклiнiки були сильно зруйнованi пiд час окупацiї населеного пункту. Вiдновлення медичної iнфраструктури Тростянця – один з прiоритетних проєктiв Агентства. Будiвельнi роботи на об’єктах тривають.

Будiвельники вже завершили демонтаж пошкоджених цегляних перегородок, продовжують роботи з улаштування нових перегородок i прокладання магiстралей комунiкацiй. Розпочали штукатурення стiн.
До повномасштабного вторгнення рф i повної окупацiї Тростянця лiкарня була однiєю зi взiрцевих в областi. У закладi зробили капiтальний ремонт, оснастили сучасним обладнанням. Але в лютому 2022 р. росiйська армiя, яка зайшла в мiсто, упритул розстрiляла з танкiв медзаклад i зруйнувала його майже на третину. Не залишилося жодного вцiлiлого вiкна чи дверного блоку, частково пошкодили або повнiстю знищили покрiвлю, розгромили кабiнети та коридори.
17 жовтня Агентство вiдновлення оголосило тендер на капiтальний ремонт примiщень полiклiнiки. 13 листопада уклали договiр iз переможцем. Проведення тендеру дало змогу зменшити очiкувану вартiсть робiт майже на 4,5 млн. грн.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, за проєктом тут замiнять покриття покрiвлi, вiдновлять зруйнованi перегородки, замiнять пошкодженi вiкна та дверi на сучаснi енергозберiгаючi. Буде вiдновлено опорядження стiн, стелi, покриття пiдлоги. Також повнiстю вiдновлять всi основнi комунiкацiї i пiдключать їх до мереж, встановлять сантехнiчнi прибори та вентиляцiйне обладнання. Сучаснi технологiї та матерiали дозволять зробити будiвлю енергоефективною.
Завершення вiдбудови медичного закладу в Тростянцi заплановане на серпень 2024 р.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *