У Львовi перенесуть ринок

У Львовi перенесуть ринок

Вiдбулася виїзна нарада за участi проектантiв, мiського управлiння архiтектури та урбанiстики, керiвництва Шевченкiвської районної адмiнiстрацiї, пiдприємцiв щодо перенесення ринку “Свiтлиця”, що навпроти лiкарнi св. Пантелеймона. Адже у зв’язку з майбутньою реконструкцiєю вул. Миколайчука ринок на старому мiсцi фiзично залишитися не зможе.

“На виїздi розглянули кiлька локацiй. Зупинились поки що на локацiї, що ближче до перехрестя вулиць Миколайчука – Мазепи. Також управлiння архiтектури запропонувало провести архiтектурний конкурс, щоб визначитись щодо майбутнього вигляду торгових мiсць. Адже локацiя хороша, ринок буде на видному мiсцi, а отже, важливо, щоб i мiсця для торгiвлi були облаштованi якiсно та естетично. А головне – пасували б до вигляду реконструйованої вулицi. Дуже важливо, що пiдприємцi все розумiють, а тому “дорожню карту”, як рухаємось далi, напрацьовуємо спiльно з представниками ринку. Наша кiнцева мета – знайти варiант, як залишити якiснi торговi мiсця для пiдприємцiв, якi будуть пристойно i естетично виглядати”, – повiдомив Любомир Зубач, заступник мiського голови Львова з мiстобудування.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, проект реконструкцiї вулицi Миколайчука розробляють проектанти з ЛКП “iнститут просторового розвитку”. За словами директора Ростислава Бiлiнського, на сьогоднi проект на завершальному етапi – стадiя технiко-економiчного обiрунтування, проєктнi роботи виконанi на 70-75%.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *