У Львовi збудують торгово-офiсний комплекс з дворiвневим пiдземним паркiнгом

У Львовi збудують торгово-офiсний комплекс з дворiвневим пiдземним паркiнгом

Сесiя Львiвської мiськради ухвалила затвердити детальний план територiї на розi вул. Кульпаркiвської та вул. Трускавецької. Вiн передбачає можливiсть житлово-громадського об’єкту з дворiвневим пiдземним паркiнгом та резервуванням площi для дiяльностi туристично-краєзнавчого табору “Княжий”.

Як пояснив головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев, на цiй дiлянцi планується торгово-офiсний комплекс з житловими квартирами. Тут спорудять дворiвневу парковку, яка буде виконувати функцiю укриття, стало відомо ProfiDOM.com.ua.
“На кожному з рiвнiв фактично буде можливiсть розмiстити близько ста паркомiсць. Таким чином ми отримаємо такий собi перехоплюючий паркiнг на в’їздi в мiсто, а в той же час пiдземний рiвень буде безпековим центром з окремим входом та окремим в’їздом. Також ми отримали гарантiйний лист про те, що пiдприємцi, якi є користувачами цiєї земельної дiлянки, готовi передати в рамках будiвництва комплексу примiщення нижчих поверхiв у власнiсть територiальної громади, щоб одночасно використовувати її як паркiнг i безпековий центр у разi необхiдностi”, – розповiв Антон Коломєйцев.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *