У Львовi знову будуть ремонтувати балкони у будинках-пам’ятках

У Львовi знову будуть ремонтувати балкони у будинках-пам'ятках

У Львовi власники квартир у будинках-пам’ятках культурної спадщини знову можуть подавати заявки на реставрацiю балконiв на умовах спiвфiнансування. Заявки приймають до 15 жовтня у ЦНАПах мiста. Фiнансова частка мешканцiв-учасникiв програми залишається незмiнною – 10 тис. Грн. за реставрацiю одного балкона. Решту вартостi робiт оплачує мiсто. Першочергово виконуватимуть роботи на об’єктах, де вже є виготовлена проектно-кошторисна документацiя.

У ЛКП “Бюро спадщини” наголошують: програма передбачає реставрацiю та ремонт (реставрацiйний) балконiв, еркерiв, лоджiй, якi належать до житлових квартир, що є у приватнiй власностi та розташованi на головних фасадах будинкiв – пам’яток культурної спадщини у Львовi.
Щоб взяти участь в програмi, необхiдно
– з’ясувати, чи будинок є пам’яткою культурної спадщини;
– укласти охоронний договiр з управлiнням охорони iсторичного середовища.
– погодитись сплатити свою частку спiвфiнансування – 10 тис. Грн. за кожен балкон, еркер чи лоджiю, що розташованi на головному фасадi будинку;
– надати згоду на доступ до балконiв та безоплатне використання iнженерних мереж.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, якщо усi власники готовi взяти участь у програмi, представнику iнiцiативної групи потрiбно завантажити заяву, заповнити її, вкласти необхiднi додатки та подати до ЦНАПу. У випадку, якщо хтось iз власникiв вiдмовляється вiд участi у програмi, учасник має долучити до заявки вiдповiдну письмову вiдмову.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *