У сховищi днiпровської лiкарнi обладнали операцiйну

У сховищi днiпровської лiкарнi обладнали операцiйну

Днiпро продовжує попри виклики вiйни оновлювати медичний простiр. Одну з амбулаторiй оновили у Таромському. Тут працюють 8 сiмейних лiкарiв, 2 лiкаря-педiатра та психолог, з якими укладено 13424 декларацiї.

“За кошти мiського бюджету тут провели поточний ремонт на двох поверхах. А також частково оновили третiй та четвертий поверхи. А саме, оновили холи, коридори, сходи, кабiнети лiкарiв та адмiнiстрацiї. Також вiдремонтованi кабiнети щеплення та манiпуляцiйний, замiнено освiтлювальну технiку, оновлена електромережа, сантехнiка, дверi кабiнетiв та сходи. Є у закладi й дизельний генератор потужнiстю 9,5 кВт, для забезпечення безперервностi надання медичної допомоги. Також тут цiлодобово вiдкрите найпростiше укриття. У ньому – запаси технiчної, питної води, усiх необхiдних медикаментiв для надання невiдкладної медичної допомоги”, – розповiла заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Днiпровської мiськради Олександра Бодня.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, сховище розташоване у мiськiй лiкарнi. В сховищi також є запас медикаментiв та їжi. Лiкарi готовi надавати медичну допомогу навiть пiд час ракетної небезпеки.
“У сховищi обладнана операцiйна на 3 операцiйних столи i палата iнтенсивної терапiї. В операцiйнiй є апарати дихальної вентиляцiї легень. Встановленi генератори для безперебiйної роботи обладнання. Є санвузли, що вiдповiдають вимогам безбар’єрностi. Створено запаси їжi та води, а також лiкiв для надання невiдкладної медичної допомоги. Пiд час небезпеки скористатися сховищем можуть всi охочi, не лише персонал та пацiєнти. Укриття розраховано на 800 людей та працює цiлодобово”, – пiдсумувала Олександра Бодня.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *