У Сінгапурі готують до відкриття люксовий курортний готель, побудований зі списаних автобусів (ФОТО)

Люксовий курортний готель
зі списаних автобусів

На початку грудня в Сінгапурі відкриється унікальний курортний готель The Bus Collective на 20 номерів. Готельні номери перепрофільовані з 20 старих автобусів, які раніше використовувалися, як громадський транспорт.

Повідомляє телеканал СNBC.

The Bus Collective – це перший курортний готель у Південно-Східній Азії, який використовує списані автобуси під готельні номери. Готель розташований у селі Чангі, Сінгапур. Займає площу в 8600 квадратних метрів. Поруч із готелем розташовані місцеві визначні пам’ятки: торговий центр Changi Village Hawker Centre, набережна Changi East Boardwalk і каплиця та музей Чангі.

Предсавлено унікальний проєкт відновлення Центрального вокзалу Праги з використанням дерева (ВІЗУАЛІЗАЦІЇ)

Готель має сім різних категорій номерів, у кожному з яких є різні зручності. Вартість номера за ніч починається від 398 сінгапурських доларів (296 доларів США), а деякі номери навіть мають ванну кімнату та двоспальне ліжко розміру “king-size”. Деякі готельні номери також обладнані пандусами для людей на інвалідних візках.

Кожна кімната займає 45 квадратних метрів і може вмістити від трьох до чотирьох гостей. Незважаючи на те, що зняті з експлуатації автобуси були повністю переобладнані, деякі елементи, такі як кермо, сидіння водія і вікна, збереглися. Вони використовуються як елементи неповторного дизайну готелю.

У Відні побудували житловий комплекс з доступним житлом для батьків-одинаків (ФОТО)

Відкриється готель 1 грудня.

У компанії також зазначили, що The Bus Collective поки що працює тільки в Сінгапурі. Але не виключено, що вже найближчим часом він може розширитися.


Цікаво про будівництво і ремонти:
гідроізоляція та утеплення фундаменту при високому рівні грунтових вод


Читайте більше новин про відбудову України у спецтемі на Build Portal

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *